Onze diensten

Nieuwe vloer

We hebben een uitgebreid assortiment vloeren. Voor elke smaak en budget. Vakkundig gelegd. Met houten vloeren zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Maar we hebben ook een uitgebreide PVC en laminaat collectie met daarin ook visgraat en tegelmotieven. Uiteraard is een vloer niet compleet zonder een mooie plint. Ook daar kunnen we in voorzien. In onze showroom kunnen we u op afspraak alle mogelijkheden laten zien!

Afspraak maken

Schuren

Het schuren van een vloer is een vak apart. We maken daarvoor gebruik van professionele schuurmachines. De vloer wordt niet in één keer geschuurd maar meerdere keren achter elkaar. Het schuren van de vloer is afhankelijk van veel verschillende factoren. We kijken per situatie hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Alles om een optimaal resultaat te krijgen. Het schuurstof wordt zoveel mogelijk opgevangen en afgevoerd dus een grote schoonmaak achteraf is niet nodig!

Afspraak maken

Reinigen

Is uw vloer vervuild maar zijn er nog geen kale plekken? Dan kunt u uw vloer ook intensief laten reinigen en voorzien van een nieuwe olie of laklaag. Dit is een stuk goedkoper en verlengt de levensduur van uw vloer. Binnen een dag kunt u weer gebruik maken van uw vloer.

Afspraak maken

Lakken

Met parketlak brengen we een sterke beschermlaag aan op de vloer. Een gelakte vloer is onderhoudsarm. We werken met verschillende soorten parketlak, afhankelijk van de situatie en de houtsoort. Ook hebben we speciale ultra matte lakken voor een onbehandelde look!

Afspraak maken

Oliën

Parketolie heeft meerdere voordelen. De olie trekt in het hout, hierdoor blijft de nerf en de tekening van het hout goed zichtbaar. Dit geeft een hele natuurlijke matte uitstraling. Vooral eiken is ook heel geschikt om te kleuren met parketolie. Een geoliede vloer is gemakkelijk te onderhouden door regelmatig te stofzuigen en te dweilen met vloerzeep. Kleine beschadigingen zijn gemakkelijk plaatselijk bij te werken.

Afspraak maken

Contact opnemen

Heb je vragen over een van onze diensten of wil je een afspraak maken? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.